• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir përballet me Tarikun, ja ç’do ndodhë të hënën

Tarik arrin të gjejë vendndodhjen e Nehirit dhe shkon të takohet me të. Ai i rrëfen se ka rënë vërtet në dashuri. Nehir shpërthen ndaj Tarikut duke i kujtuar që ai e mashtroi dhe u hoq si dikush tjetër. Nehir e përzë Tarikun dhe i thotë të zhduket nga jeta e saj. Nazim i propozon Nehirit të arratisen së bashku. Nehir nuk pranon të lërë gjithçka pas dhe të arratiset.