• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir njeh një person të ri, Nazim bëhet xheloz, ja ç’do ndodhë nesër

Halit tenton të afrohet me Zahrën teksa tashmë janë të fejuar dhe bashkëjetojnë, por ajo nuk e lejon dhe i thotë të presë deri kur të martohen. Azra dhe Demiri vazhdojnë me planet e tyre djallëzore. Nazim nxehet me Nehirin pasi kjo e fundit bën si t’i teket në punë. Tarik i del në mbrojtje Nehirit, por kjo e fundit largohet dhe shkon të marrë Mertin nga kopshti. Aty njihet me dikë të ri, i cili e ndihmon në një moment të vështirë. Nazim bëhet xheloz kur e mëson këtë nga njeriu që ka vënë për të ndjekur Nehirin.