• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir në rrezik, Nazim bën të papriturën, ja ç’do ndodhë nesër

Nehir shkon së bashku me Alihan dhe fëmijët e tyre për të parë një film në kinema. Nazim e ka mendjen tek Nehir dhe personi që ajo po takohet e për të mbledh informacione. Ai i kërkon llogari Nehirit dhe i tregon informacionet që ka marrë për të. Hajrie dhe Halit zbulojnë kufomën e Merjemit. Zara, Tarik dhe Ibrahim kanë ngecur keq. Alihan surprizon Mertin dhe nis të kalojë më shumë kohë me Nehirin. Por çfarë qëllimi ka ai? Nazim bëhet xheloz për këtë afrimitet të madh të Nehirit e nga ana tjetër tregon kujdes të madh pas rrëmbimit të djalit. Ai kontrollon Nehirin në çdo hap.