• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir kap mat Baharin me Alihanin, ja ç’do ndodhë nesër

Nehir del për darkë me Alihanin. Ky i fundit i shpreh dashurinë. Nehir largohet nga darka, por harron telefonin në tavolinë. Ajo rikthehet dhe gjen Alihanin në tavolinë me Baharin. Bahar justifikohet para Nehirit, por ajo nis të dyshojë. Demir i sheh bashkë Alihanin e Baharin dhe kërcënon këtë të fundit. Nazim nxehet keq me Nehirin kur mëson se ajo ka qenë për darkë me Alihanin dhe i kërkon që ta mbajë Mertin larg tij.