• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir i vërteton Nazimit shtatzëninë, ja ç’do ndodhë nesër

Nehir shkon bashkë me Nazimin tek një doktor për t’u vizituar e për t’i vërtetuar Nazimit shtatzëninë e saj. Doktori bashkëpunon me Nehirin dhe Nazim e beson se ajo është vërtetë shtatzënë. Nehir i thotë Nazimit se fati kërkon t’i bashkojë ndërsa ai shprehet se situata e tij është shumë e ndërlikuar. Bahar mëson se ka motër Azrën. Ajo nuk e beson këtë derisa Azra i tregon një foto. Por çfarë qëllimi ka ajo? Nazim bëhet xheloz kur Tarik telefonon Nehirin në sy të tij dhe i thotë se e ka marrë malli për Mertin. Nehir i kujton Nazimit se Tarik është kujdesur për Mertin kur ai nuk ishte aty.