• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir i rrëfen gjithë të vërtetën Nazimit, ja ç’do ndodhë nesër

Nehir i rrëfen gjithë të vërtetën Nazimit dhe të kaluarën e saj dhimbshme. Nazim shokohet nga rrëfimi i Nehirit. Ai i lutet Nehirit të mos vazhdojë më me mashtrimet e saj, por a do të mundet ajo të heqë dorë? Ibrahim zbulon që Nazim ka qënë personi, i cili ka ndihmuar në arratisjen e Tarikut.