• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir dhe Nazim kalojnë natën bashkë, ja ç’do ndodhë të hënën

Nehir dhe Nazim shkojnë të hanë mëngjes së bashku. Zerin bën një plan për ta rikthyer Nehirin që të vazhdojë të punojë për të. Ajo shkon në vendin ku ndodhet Nehir dhe përpiqet t’i fitojë zemrën. Tarik zihet me grushta me Ibrahimin pasi ky i fundit i jep urdhër të punojë. Nehir mëson se Zerin ka kancer në stomak dhe duhet të trajtohet por në fakt kjo është lojë e përgatitur nga vetë ajo. Nehir dhe Nazim e kalojnë natën bashkë në shtëpi. Tarik kalon çaste intime me Zahran në qilar.