• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nehir dhe Nazim afrohen më shumë për shkak të Mertit, ja ç’do ndodhë të hënën

Nehir ka shpresa se Nazim do të ndahet nga Bahar dhe do të rikthehet me të. Tarik del nga komisariati dhe është gati ta bëjë sërish dasmën, por Nehir i thotë se ka hequr dorë. Ajo i tregon se tani nuk ka më arsye të martohet pasi zbuloi se Bahar ka qenë ajo që ka ndërhyrë në dokumentat e saj. Nazim kalon më shumë kohë me Nehirin për shkak të Mertit. Bahar i ndjek pasi nuk ka besim. Ajo i ofron Tarikut të bashkëpunojnë.