• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme

Në gjurmët e Sarës, nënat në pritje nuk do fshihen më pas rrobave të gjera

Ndonjëherë edhe vajzat me përmasa modelesh i shohin me dyshim materialet që të ngjiten pas trupit. Diku një fryrje barku, diku një papërsosmëri, diku një kompleks i vjetër… Kurse vajzat në pritje të ëmbël në pjesën më të madhe të rasteve bëjnë paqe me barkun vetëm pasi e fshehin pas fustaneve të gjerë e këmishave me rrudha. Krejt të kundërtën ka bërë Sara Hoxha. Partnerja e Ledrit e fshehu barkun nga sytë e publikut gkatë muajve të parë, ama sapo bëri daljen e parë, veshjet e saj kanë qenë veçse të ngjitura pas trupit. Herë fustane mikrofibër, herë paliçeta e herë streçe, gardëroba e shtatzënisë së Sarës është vërtet seksi. Dhe bashkë me fotot me siguri u ka dhënë siguri edhe shumë vajzave të tjera që të mos kenë më dyshime. Edhe me barkun e madh mund të vazhdosh të dukesh seksi.