• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim shkon të shpëtojë Nehirin, por bie në grackë, ja ç’do ndodhë nesër

Nazim kërcënon Azrën t’i tregojë ndonjë vend ku shkon Demir e ku mund të jetë duke mbajtur peng Nehirin. Azra i tregon për kasollen në pyll. Nazim dhe Tarik mbërrijnë të dy në të njëjtin vend dhe kërkojnë për Nehirin. Nazim arrin të gjejë Nehirin, por Demir e kërcënon me armë. Demir i mban të dy peng dhe i kërkon Baharit një shumë të majme parash. Bahar pranon të japë paratë për të shpëtuar Nazimit. Por ky i fundit dhe Nehir janë sërish në rrezik.