• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim mëson se Nehir dhe Bahar po e mashtrojnë, ja ç’do ndodhë këtë javë

Nehir i thotë Nazimit se është shtatzënë, por ajo do t’i duhet të kthehet në ditët e vjetra të mashtrimit në mënyrë që të mos zbulojë gënjeshtrën dhe të mos humbasë Nazimin përsëri. Bahar mëson se Nehir nuk është shtatzënë, por dhe Nehir e di që as Bahar nuk është. Nazim mëson se të dyja po e mashtrojnë. Tarik, Zahra dhe Ibrahim, të cilët ende nuk e kanë varrosur Merjem, për sa kohë do të jenë në gjendje ta fshehin nga Haliti? Pikërisht kur ata mendojnë se e kanë hequr qafe Halitin, ardhja e nënës së Halitit i vë Tarikun, Zahrën dhe Ibrahimin në vështirësi. Nazim, i cili nuk mund të tolerojë më gënjeshtrat e Nehir dhe Bahar, merr Mertin dhe largohet nga të gjithë. Edhe pse Nehir dëshiron të gjejë Nazimin dhe të flasë sinqerisht me të, një plan shumë i rrezikshëm bëhet për ta ndaluar atë./revistawho.com