• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim kap mat Nehirin lakuriq në hotel me Tarikun, ja ç’do ndodhë nesër

Nehir nën efektin e ilaçit që i dha Bahar lë nam në mbledhjen me ortakët. Tarik zbaton planin duke e marrë Nehirin në dhomë dhe e zhvesh. Nazim shkon tek Nehir dhe e gjen atë dhe Tarikun lakuriq në dhomën e hotelit. Nazim mbetet i shokuar. Të nesërmen Nehir merr një goditje të fortë nga Bahar. Ajo ka hapur gjyq dhe kërkon t’i marrë djalin. Nehir shkon tek Bahar duke bërtitur ndërsa Nazim mban anën e bashkëshortes. Ai kërcënon Nehirin se do ia marrë Mertin pasi ajo nuk është nënë e denjë dhe i tregon se mbrëmë e pa në dhomën e hotelit me Tarikun. Nehir nuk mban mend asgjë dhe e mohon ta ketë bërë një gjë të tillë. Nazim është i bindur pasi e pa me sytë e tij.