• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim i tregon të vërtetën Nehirit, ja ç’do ndodhë nesër

Nazim bën një plan që Tarik të arratiset nga kantieri dhe ia rrëfen planin e tij Tarikut. Tarik futet në telashe me Zahran. Kjo e fundit kërkon që të arratiset me të për në Stamboll dhe e kërcënon se do i tregojë të gjithëve. Tarik detyrohet të pranojë kushtin e saj. Nehir ndahet nga Nazim për tu larguar në Stamboll. Përpara se Nehir të shkojë, Nazim vendos t’i thotë të vërtetën. Nehir habitet kur e mëson këtë dhe preket që gjatë gjithë kësaj kohe ka jetuar një gënjeshtër.