• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim i tregon Nehirit të gjithë të vërtetën, ja ç’do ndodhë nesër

Tarik, Zerin dhe grupi i saj përfundojnë të gjithë pas hekurave. Nazim për të shpëtuar Nehirin nga policia e mbyll atë në një shtëpi pa dëshirën e saj. Nehir nervozohet me Nazimin dhe kërkon të dalë. Nazim i tregon Nehirit se kishte frikë mos e humbte atë. Ai vendos t’i tregojë Nehirit të gjithë të vërtetën. Nehir e cila nuk di më çfarë të besojë inatoset me Nazimin dhe përpiqet të largohet prej tij.