• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim i shpëton jetën Nehirit, ja ç’do ndodhë këtë javë

Nazim gjen magazinën ku është Nehir dhe arrin ta nxjerrë atë nga flakët. Shpëtimi i jetës së Nehirit nga Nazim bën që të dy ata të jenë të sinqertë për ndjenjat e tyre. Bahar, nga ana tjetër, përpiqet të mos e humb Nazimin. A do të dyshojë njeri se pas gjithë kësaj fshihet Azra? Rrëmbimi i Mert do të ngatërrojë gjithçka. Tarik, Zahra dhe Ibrahim janë në një situatë të vështirë për shkak të propozimit të Halit dhe Hajrije për martesë nga njëra anë, trupit të Merjem nga njëra anë dhe Bahar duke i akuzuar ata për vrasjen e Halilit nga ana tjetër. Nehir përpiqet të bindë Nazimin se Bahar dhe Azra po bashkëpunojnë kundër saj, por ai nuk e beson. Nehir heq dorë nga Nazim, por Nazim jo.