• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazim i merr Mertin Nehirit, ja ç’do ndodhë nesër

Nazim vendos të largohet për disa ditë për të qëndruar larg Nehirit dhe Baharit. Kjo e fundit përpiqet ta sqarojë për gënjeshtrën e shtatzënisë, por Nazim është shumë i lënduar që është mashtruar. Nazim shkon të marrë Mertin dhe largohet bashkë me të pa i marrë leje Nehirit. Kjo e fundit mëson nga Zerrin se Nazim ka marrë Mertin. Zara habitet kur në derën e saj shfaqet nëna e Halitit. Nazim shijon kohën me djalin e tij larg të gjithëve.