• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nazan pëson aksident për faj të Defnes, nesër në “Lule të vetmuara”

Byshra gjendet në mes të pyllit nga një gjuetar. Ajo i tregon se Kemal ka rrëmbyer motrën e saj. Kemal dhe Ejlyl rrugës përballen me një postbllok policie. Ejlyl gëzohet duke menduar se kështu mund të shpëtojë. Por Kemal e kërcënon dhe kalon i qetë pranë policëve. Defne nuk lejon që Nazan të shkojë në punë si pastruese pasi nuk do që të turpërohet para shoqeve. Në sherr e sipër Defne shtyn të ëmën në rrugë. Nazan përplaset nga një makinë dhe bie në tokë pa ndjenja. Byshra denoncon në polici rrëmbimin e Ejlylit. Neriman mëson se Kemali ka rrëmbyer Kaderin dhe bën namin. Byshra kupton se ku ka jetuar Kemal gjatë gjithë kësaj kohe dhe i tregon Ferides e Toprakut. Policia arreston personat që ndihmuan Kemalin./revistawho.com