• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Nata e parë e martesës për Seherin dhe Jamanin, nesër në “Amaneti”

Jaman duke parë sa në siklet është Seher, i thotë asaj ta mbarojnë më shpejt dasmën. Por Seher i thotë se i pëlqen shumë dhe kërkon të vazhdojnë. Zuhal hyn në dasmë dhe mendon të qëllojë me pistoletë Seherin, por nuk e bën. Ajo e shtirur uron çiftin. Seher vallëzon me Jusufin. Pas dasmës, Seher dhe Jaman mbeten vetëm. Seher ka frikë për natën e parë të martesës.

CLOSE
CLOSE