• youuinsttaaffccbb
TEST
Who VIP, Who World

Na ishte një herë ‘Familja Beckham’… (FOTOT) 

Ata nuk janë rasti tipik i shprehjes ‘një foto vlen sa mijëra fjale’, por mishërimi i shprehjes ‘një foto vlen mijëra dollarë’. David dhe Victoria Beckham, sa kanë ndryshuar ndër vite? Nga koha kur ishin të dashuruar tek ardhja në jetë e fëmijëve. Le t’i hedhim një vështrim fotografik  familjes së konsideruar si ‘frymëzimi’ i modës.