• youuinsttaaffccbb
TEST
Këshilla

Mund t’ju duken të rënda, por këto dhjetë sekrete nuk duhet t’ia fshihni kurrë partnerit

Thuhet se nuk duhet të ketë asnjë sekret mes partnerëve, megjithatë shumë çifte i kanë ato me bollëk. Nëse nuk i organizoni një ditëlindje ose rezervoni bileta për muajin e dytë të mjaltit, fshehja e diçkaje prej tij është një gabim i madh që mund t’ju kushtojë një lidhje afatgjatë. Çdo marrëdhënie është ndërtuar mbi besimin, prandaj sigurohuni që të mos i fshihni sekretet e mëposhtme nga njeriu juaj i rëndësishëm.

Kur dikush ju kërkon takim

Pavarësisht nëse keni qenë në një lidhje afatgjatë për vite apo javë, gjithmonë do të jetë dikush që do t’ju kërkojë një takim një ditë. Eshtë e frikshme dhe e sikletshme. Ju keni më shumë gjasa të thoni “jo”, por prapë ndiheni sikur keni tradhtuar. Lëreni të dijë për situatën dhe ju do të merrni frymë lehtësisht.

Problemet shëndetësore

Nëse keni një sëmundje serioze ose keni probleme të tjera të vogla shëndetësore ose alergji, njoftoni të tjerët. Nëse ai do të largohet nga ju më vonë, të paktën do ta dini që dashuria e tij nuk është e vërtetë.

Frika juaj

Të gjithë përballen me frikën në një moment të jetës. Nëse mendoni se frika juaj më e madhe mund të prishë marrëdhënien tuaj, bisedoni me partnerin tuaj. Shumë herë, edhe çiftet më të lumtur ndahen për shkak të frikës, qoftë frika nga intimiteti apo angazhimi. Nuk ka asgjë të keqe me ju. Ai gjithashtu mund të ketë frikë të rrëfehet.

Problemet tuaja familjare

Unë i fsheha problemet e familjes time nga ish-i im për vite me radhë, duke besuar se ai do të më gjykonte për to. Edhe pse i dua prindërit e mi, ata janë grindur gjatë gjithë jetës së tyre. Kjo gjithmonë më bën të ndihem në depresion dhe për këtë arsye ish-i im mendoi se isha thjesht i pakënaqur me të. Tani që jam e sinqertë me partnerin tim aktual për çështjet e mia familjare, ai më mbështet dhe kjo është pikërisht ajo që më duhet në këto momente.

Projektet tuaja të ardhshme

Ju dëshironi të filloni një biznes dhe të bëheni milionerë. Ndoshta qëllimi juaj i ardhshëm është të udhëtoni nëpër botë. Ose po ëndërroni të keni tre fëmijë. Partneri juaj duhet të dijë planet tuaja të ardhshme dhe ju duhet t’i dini planet e tyre. Mund të mos duket një punë e madhe tani, por mund të kthehet në një dilemë të madhe gjatë rrugës.

Kur telefonon ish-i juaj

Nuk ka asgjë të keqe të qëndroni në kontakt me ish-in tuaj. Sidoqoftë, fshehja e këtij fakti nga partneri juaj aktual mund të çojë në një problem. Bëjani me dije kur ish-i juaj ju shkruan ose ju thërret dhe sigurohuni që nuk keni sekrete për t’i fshehur.

Kur keni dosje penale

Patjetër, nuk do mend. Nuk ka asnjë garanci që disa prej jush nuk do të shkojnë kurrë në burg. Nëse keni plane serioze për lidhjen tuaj aktuale dhe ai është vërtet i dashuruar me ju, tregojini atij për dosjen tuaj kriminale, nëse keni. Më besoni, ai do ta kuptojë, por vetëm nëse ju do.

Borxhet

Meriton të dijë rezultatin tuaj negativ të kredisë, veçanërisht nëse vendosni të martoheni. Përsëri, ju nuk jeni vetëm dhe një në dy njerëz janë në borxh. Thuajini që të duhet pak kohë për të shlyer borxhin. Mos u zhgënjeni nëse ai refuzon t’ju ndihmojë. Eshtë borxhi juaj, në fund të fundit.

Keni qenë të martuar ose / dhe keni një fëmijë

Ky është një nga sekretet më të mëdha që burrat dhe gratë përpiqen të fshihen nga partnerët e tyre herët në një lidhje. Unë nuk kam asnjë ide pse keni turp për martesën tuaj të mëparshme ose fëmijën tuaj, por në fakt është e mrekullueshme. Vetëm sepse keni një fëmijë nuk do të thotë që asnjë burrë (ose grua) nuk do të dashurohet përsëri me ju. Nëse ai ju do, ai me siguri do ta dojë të voglin tuaj.

Varësitë tuaja më të mëdha

Shoqërore. Telefoni.  Alkooli. Ushqimi. Droga. Për çfarëdo që jeni të varur, tregojani. Për fat të mirë, do t’ju ndihmojë të kapërceni varësinë tuaj. Nëse jo, lëreni. Çdo varësi është një problem, por nëse largohet nga ju tani, imagjinoni se çfarë mund të ndodhë nëse shfaqet një problem më serioz në të ardhmen.

Sekretet duhet të mbahen, por jo kur bëhet fjalë për një lidhje dhe martesë afatgjatë. Bëni një përpjekje për të ndërtuar marrëdhënien tuaj mbi besimin dhe jo një gënjeshtër. Ai gjithashtu nuk duhet të mbajë sekrete nga ju. Mos harroni se herën tjetër kur të vini re ai po ju fsheh diçka.