• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

Mos i detyroni kurrë fëmijët të takojnë të afërmit!

Me siguri ju ka ndodhur që gjatë drekave dhe darkave me familjen të vijnë shumë miq në shtëpi dhe të ‘detyroni’ fëmijët tuaj t’i takojnë. Në të shumtën e rasteve të vegjëlit tuaj mund të stepen përballë të panjohurve dhe nuk dëshirojnë t’i takojnë.

Rezultate imazhesh për children forced hugging relatives

Sipas një studimi të fundit nuk duhet kurrsesi t’i lejoni të afërmit tuaj të përqafojnë me zor fëmijët tuaj, pasi në këtë mënyrë i mësoni gabim. Të vegjëlit duhet të mësohen dhe rriten me idenë se askush nuk mund ta prekë trupin e tyre pa marrë konfirmim verbal nga ata. Fëmija duhet të dijë se nuk i ka ‘borxh’ askujt një përqafim apo diçka të ngjashme./revistawho.com