• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë

Mësoni se kur është koha më e mirë gjatë ditës për të bërë seks

Përveç rasteve kur seksi është spontan, ekzistojnë disa momente gjatë ditës kur epshi është më i lartë. Kjo varet edhe me moshën, thotë Dr. Kelly, që është nga Universiteti i Oksfordit. Sipas tij, ora e trupit ndryshon çdo dekadë.
Ja kur është koha më e mirë për të bërë seks sipas çdo moshe?

20-vjeçarët: 15:00. Dr.Kelly thotë se kulmi i dëshirës seksuale për këtë grupmoshë, arrihet në orën tre pasdite. Përderisa ata mund të duan seks edhe më shumë se njëherë gjatë ditës, kjo kohë është pika e energjisë seksuale.

30-vjeçarët: 8:20. Një ndryshim për këtë grup të njerëzve është zgjimi herët në mëngjes, kështu që, të bëni seks në mëngjes është një ide e mirë. Dr.Kelly thotë se minutat magjike janë në 8:20 të mëngjesit, kur rrezet e diellit rrisin testosteronin si te gratë ashtu edhe tek burrat.

40-vjeçarët: 22:20. Përsëri, përderisa ju plakeni do të bëheni më vigjilentë për t’u zgjuar herët, kështu që për t’u zgjuar herët duhet të shkoni herët në shtrat. Dr.Kelly rekomandon që të bëni seks pas orës 10 të mbrëmjes, para se të flini.

50-vjeçarët: 22:00. Përderisa koha për të shkuar në shtrat bëhet më e hershme, edhe koha për seks bëhet gjithashtu. Mëngjeset priren të jenë më të zëna për 50-vjeçarët, kështu që ju duhet të bëni seks para se të flini.

60-vjeçarët: 20:00. Pas një orgazme ju lironi oksitocin, që është një hormon ‘syçelës’ – dhe përderisa ju shkoni në shtrat më herët në moshë më të vjetër, ju sigurisht që do të dëshironit të bëni seks para se të flini.

aaaaaa