• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Mes dy dashurish”, situata del jashtë kontrollit, ja çfarë do ndodhë nesër

Shinasi vihet nën akuzë për rrëmbimin e Maxhitit dhe sikur të mos mjaftonte kjo tashmë edhe Neriman ka nisur ta besojë këtë gjë…

Emre nuk heq dorë dhe troket sërish në portën e Asllës…

Situata del jashtë kontrollit në momentin kur Zehra akuzon Nerimanin për gjithçka ndodhi…

A do të arrijë Pelin të gjejë paratë, përpara se të jetë shumë vonë?

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.

CLOSE
CLOSE