• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Mes dy dashurish”, një detaj i pazbuluar ndryshon rrjedhjen e ngjarjeve… ja çfarë do ndodhë nesër

Pas të gjithë atyre që ndodhin, përballja e Zehres me Kaderin nuk do të jetë aspak miqësore…

Faizi i kërkon Nerimanit të qëndrojë larg Maxhitit, por reagimi i saj rikthen gjithçka në pikënisje…

Fejza dhe Maxhit përpiqen të sqarojnë situatën mes tyre, por një detaj i pazbuluar ndryshon sërish rrjedhjen e ngjarjeve…

Sikur të mos mjaftonte situata në familje, Kerim do të përballet me një tjetër kërcënim serioz…

Zbuloni gjithçka në episodin e radhës.