• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Mes dy dashurish”, Çfarë vendimi do marrë Neriman? Ja çfarë do ndodhë të hënën

Teksa Shinasi është tashmë i bindur në kurorëzimin e dashurisë së tij me Nerimanin, situata do të marrë një tjetër kthesë të papritur kur në derë shfaqet znj.Fejza…

Jeta e Pelin vazhdon të jetë në rrezik po aq sa edhe të rëndojë në ndërgjegjjen e Maxhit…

Ndërkohë lajme të këqija vijnë edhe për Nezahat dhe sërish protagoniste është Kaderi.

Çfarë vendimi do të duhet të marrë Neriman pas gjithë kësaj?

Asgjë për të humbur në episodin e radhës.