• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Instant Articles, Lajme

Merr Taxi mbushi 10 vjeç!

Pak shërbime ka në Tiranë që ofrojnë shërbim cilësor dhe një udhëtim të sigurt dhe ekonomik brenda qytetit. Merr Taxi sapo mbushi 10 vite në shërbim të qytetarëve dhe gjatë gjithë kësaj periudhe ka pasur ndryshime nga ato që i bëjnë mirë qytetarëve dhe ambientit. Për ju që nuk e dini, një sekret i vogël që vlen të përmenden është që flota e Merr Taxi ka 40 mjete të reja 100% elektrike.

Me një staf të përkushtuar dhe klientelë besnike, Merr Taxi renditet e para në treg për nga eksperienca dhe shërbimet që ofrohen. Ata i kanë shërbyer 24 orë Tiranës në çdo rast gëzimi, por edhe në përpjekje për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të klientëve. Një standard që të tjerët e ndjekin sepse mënyra si udhëton është më e rëndësishme se destinacioni./revistawho.com