• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Meral në gjendje kritike për jetën, vajzat i rikthehet normalitetit, nesër në “Lule të vetmuara”

Kemali përfundon në një qeli i vetëm. Të gjitha vajzat janë jashtë rrezikut për jetën përveç Maralit. Kjo e fundit ndihet fajtore për tragjedinë që u ndodhi mikeshave. Kalojnë 3 muaj dhe vajzat i rikthehen normalitetit përveç Meralit e cila nuk është zgjuar nga koma. Feride bie në depresion pas ngjarjes. Xhemre mundohet të përshtatet me jetën pas humbjes së shikimit. Ajo nuk pranon që mikeshat ta ndihmojnë. Defne dhe Merve tallen me Xhemren. Feride bie në depresion pas ngjarjes. Songyl së bashku me Ejlylin dhe Kaderin rrahin Defnen e shoqet e saj. Meral mbetet në gjendje kritike për jetën ndërsa mikeshat luten që ajo të zgjohet dhe të rikthehet pranë tyre./revistawho.com