• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme

Meral arrin të fshehë provat nga Kaderi, nesër në “Lule të vetmuara”

Kader kërkon të dijë më shumë informacion për foton që gjeti ndërsa Meral ka frikë se tashmë do t’i zbulohet gënjeshtra. Songyl dhe Gynej duan të kalojnë një ditë së bashku por Zehra nuk i lë të qetë. Ajo i ndjek nga pas por Songyl dhe Gynej e gjejnë zgjidhjen. Kader shkon sërish në shtëpinë e Meralit për të marrë fotografinë por nuk e gjen atë. Meral e ka fshehur fotografinë për ta ndaluar Kaderin të zbulojë të vërtetën. Defne i vardiset Ezhderit. Zehra nga zilia denoncon Gynejin se ka vjedhur një motorr. Ndërkohë Songyl dhe Gynej më në fund kalojnë një ditë të bukur së bashku por përfundojnë në komisariat për shkak të Zehrës./revistawho.com