• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly zyrtarisht të fejuar pasi pinë gjakun e njëri-tjetrit

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly tashmë janë të fejuar. Reperi i propozoi aktores në një vend shumë special, me një unazë shumë të veçantë. Megan Fox ka bërë një rrëfim prekës në Instagram-in e saj, duke treguar për fejesën.

“Në korrik të 2020 u ulëm nën këtë pemë. Ne kërkuam magji. Ne ishim të pavëmendshëm për dhimbjen që do të përballonim së bashku në një periudhë kaq të shkurtër, të furishme kohore. Të pavetëdijshëm për punën dhe sakrificat që lidhja do të kërkonte nga ne, por të dehur nga dashuria. Dhe karma. Disi një vit e gjysmë më vonë, pasi kishim ecur nëpër ferr së bashku dhe duke qeshur më shumë se sa e kisha imagjinuar ndonjëherë, ai më kërkoi të martohesha me të. Dhe ashtu si në çdo jetë para kësaj dhe si në çdo jetë që do ta pasojë, thashë po.… dhe pastaj pimë gjakun e njëri-tjetrit. 1.11.2022”, shkruan ajo.

Machine Gun Kelly gjithashtu ka postuar dhe ka treguar pse unaza që zgjodhi për partneren ishte kaq e veçantë.

“Po, në këtë jetë dhe në çdo jetë. Nën të njëjtat degë ku u dashuruam, u ktheva për t’i kërkuar të martohej me mua. Unë e di se tradita është një unazë, por e projektova me Stephen Webster që të jetë dy: smeraldi (guri i saj i lindjes) dhe diamanti (guri im i lindjes) të vendosur në dy breza magnetikë gjembash që bashkohen si dy gjysma të të njëjtit shpirt duke formuar zemrën e errët që është dashuria jonë. 1-11-2022”, shkruan këngëtari.