• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Me këto 10 pozicione përmasat e tij nuk kanë rëndësi, po fare ama

Madhësia e penisit është relative, por ka disa mënyra që do ju ndihmonin të shijoni seksin edhe nëse përmasat nuk janë shumë të kënaqshëm për syrin tuaj. Gjithë sekreti është tek mënyra sesi si silleni gjatë aktit seksual. Pak bashkëpunim me partnerin dhe bashkëbisedim, pa e bërë të ndihet në siklet do e bëjë edhe më të lehtë situatën.

Më tej me anë të fotove po ju tregojëm disa nga pozicionet që do ju dhurojnë shumë kënaqësi duke shfrytëzuar maksimumin fizik që ka partneri juaj.