• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Bixhoz me dashurinë/ Anika dhe Shivai bashkëpunojnë për një qëllim, ja ç’do ndodhë nesër

Anika, Gori dhe Bavja hedhin Shivain, Omin dhe Rudrën në pishinë. Vajzat qeshin ndërsa djemve u vjen inat që ato ja punuan. Pinki i premton Ragnit se do e nxjerrë Anikën nga jeta e Shivait. Anika, Gori dhe Bavja shkojnë të hanë akullore në kuzhinë dhe bisedojnë për djemtë. Shivai, Om dhe Rudra dalin nga pishina dhe shkojnë në kuzhinë. Vajzat qeshin kur i shohin të lagur. Shivai provokon Anikën duke i kujtuar fejesën me Ragnin. Ajo sillet sikur nuk i bën përshtypje. Pinki planifikon të përdorë të fejuarin e Ragnit kundër Anikës. Shivai kap Gorin dhe Bavjan duke i përgatitur ushqim Omit dhe Rudrës. Gori dhe Bavja i kërkojnë Shivait mos t’i tregojë vëllezërve. Ndërkohë edhe Anika ndihmon Shivain fshehtas. Djemtë ankohen për vajzat duke folur me njëri-tjetrin. Gori dhe Bavja shqetësohen për Omin dhe Rudrën. Gjyshja është e mërzitur për situatën në shtëpi dhe ja shpreh Shivait dhe Anikës shqetësimin e saj. Anika vendos që t’i bashkojë çiftet. Ragni telefonon Shivain por ai nuk i përgjigjet. Ajo nxehet dhe thyen sende. Ragni i tregon Samarit që Anika është ish-bashkëshortja e Shivait dhe ofendon Anikën. Samar i thotë Ragnit se është thjesht xheloze. Ragni ka në plan të bëjë diçka. Shivai vendos të bashkojë Omin dhe Rudrën me Gorin dhe Bavjan. Anika dhe Shivai bashkëpunojnë për të bashkuar çiftet. Ragni vjen në shtëpinë Oberoi dhe qan duke thënë se ish- i fejuari e kërcënon pasi ka mësuar që ajo do fejohet me Shivain. Ajo i kërkon ndihmë Shivait./revistawho.com