• youuinsttaaffccbb
TEST
Who VIP, Who World

Lista e dhuratave të çmendura nga yjet e Hollywood-it për fëmijët e tyre

Të kesh prindër të famshëm ka disa avantazhe… Sa më shumë pasuri të kenë ato, aq më të kushtueshme bëhen përkëdheljet dhe shprehja e dashurisë ndaj të vegjëlve të tyre.