• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

La kamerën e fshehtë në pyll për të regjistuar kafshët dhe ajo çfarë pa e la pa fjalë…

Një djalë nga Republika Çeke, la kamerën në pyll për të regjistuar lëvizjet e kafshëve por ajo që pa e la atë pa fjalë. Pasi mori kamerën ai pa që një burrë lakuriq vraponte në pyll duke imituar sjellet e kafshëve. Rojet e pyllit identifikuan personin si Marek H. Ata ja dorëzuan kamerën policisë të cilët arrestuan Marek H. Personi kishte pirë LSD (lloj droge), për të kuruar depresionin e tij. Ai shtoi se e kishte ndjerë menjëherë efektin e saj dhe ishte kthyer në një tigër siberian. Ai i tha policisë se personaliteti i tij i vërtetë ishte zgjuar dhe se kishte patur gjithmonë lidhje me atë kafshë. Për 8 orë besohet se ai ka udhëtuar 17 kilometra përreth kufirit të Republikës Çeke, në zonën e pyllit. Duke qënë se ai nuk kishte drogë me vete nuk u dënua.

pay-cen_mantiger_03