• youuinsttaaffccbb
TEST
Seks

Ky është pozicioni më i mirë i seksit, kënaqësia e garantuar për të dy

Pozicioni më i mirë seksual për kënaqësinë e ndërsjelltë midis çifteve është zbuluar…

Shumë pozicione mund të jenë të kënaqshme vetëm për njërin nga partnerët, por tashmë ekspertët thotë se ‘Doggy Style’ është ai i duhuri për të dy.

Një studim i ri i kryer nga Dr Ed, i cili mori në pyetje 2000 njerëz nga SHBA dhe Britania e Madhe në lidhje me sjelljet e tyre në dhomën e gjumit, zbuloi se 35 për qind e njerëzve thanë se “Doggy Style” ishte pozicioni më i nxehtë. Në vendet e dyta dhe të treta ishin “Misionari”, pozicion i cili u pëlqente më së shumti grave, dhe “Vajza sipër”.sex

Studiuesit shtuan: “Seksi dhe preferencat seksuale nuk janë të njëjta për burrat dhe gratë. Kënaqësia mund të ndryshojë në mënyrë të konsiderueshme bazuar në pozicionin dhe kush e ka kontrollin. Kjo u pohua nga 2000 njerëz që ne anketuam. Të dyja gjinitë ranë dakord se “Doggy Style” ishte pozicioni i tyre më i preferuar. Ky pozicion lejon penetrim më të thellë, që do të thotë një shans më të shumë për të arritur në pikë G”. /Panorama/