• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Kjo mund t’i shpëtojë jetën, por a do ia bënit këtë fëmijës suaj? (VIDEO)

Rreziku nga mbytja në liqen, det apo edhe pishinë është një fakt i rëndësishëm që çdo prind e merr parasysh për fëmijën e tij, por a bën gjënë e duhur për ta evituar atë?! Mos lejimi apo frenimi i fëmijëve që të frekuentojnë vendet me shumë ujë është një zgjidhje, por nuk e eliminon tërësisht problemin, pasi është fakt që ata përfundojnë në situata nga më të pabesueshmet. Noti është zgjidhja ideale, pasi është një “refleks” që nëse mësohet nuk harrohet dhe sa më parë që fëmija juaj ta mësojë aq më mirë është. Një mënyrë, ndoshta e tmerrshme, por shumë efikase, për ta mësuar është ta hidhni në një pishinë dhe gjithmonë nën mbikëqyrje ta lini për pak kohë që të përpiqet të dalë mbi ujë. Kjo e ndihmon të voglin që të mësojë e të reagojë nëse përfundon në një situatë të ngjashme.

https://youtu.be/b0VbVQA9o5o