• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Kjo foto e tre vajzave në stol po çmend internetin

Foto që shikoni ditët e fundit ka çmendur internetin dhe është shpërndarë kudo. Jo të gjithë mund ta vënë re se çfarë nuk shkon në foto. Nëse edhe ju akoma nuk e keni kuptuar se çfarë nuk shkon, atëherë po ju ndihmojmë. Nuk ka të bëjë me vetë vajzat pra nuk ka ndonjë dorë ose këmbë tepër. Nuk ka të bëjë as me parkun mbrapa. Por me vetë stolin. Po të shikoni me kujdes stoli nuk ka mbështetëse pra vajzat janë ulur në një stol të padukshëm. Foto u bë virale në internet kur njerëzit nuk po kuptonin nëse ishte photoshop apo jo. Ju si mendoni? Photoshop apo vajzat kanë sakrifikuar ndenjtjen ulur në atë pozicion për një foto?

1475861964-syn-elm-1475773673-circle-park-bench-optical-illusion

CLOSE
CLOSE