• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Kiraz humb ndjenjat dhe e dërgojnë në spital, të hënën në “Dashuria është në ajër”

Melo mërzitet aq shumë sa kërkon të largohet nga qyteti ku jeton dhe ia thotë këtë Ajferit. Engin dhe Përëll kanë një keqkuptim me njëri-tjetrin dhe ankohen tek Eda e Serkani. Melo i tregon Edës për puthjen me Burakun. Kiraz humb ndjenjat dhe e dërgojnë me urgjencë në spital. Kur zgjohet vogëlushja i thërret për herë të parë baba Serkanit. Serkan përjeton emocione shumë të bukura.