• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Seks

Këto mesazhe do çmendin partnerin në seks

Një sms me përmbajtje seksi do të ndezë shpejt fantazinë e partnerit tuaj dhe do të lumturojë jetën tuaj seksuale. Obligimet e përditshme ju pengojnë që me partnerin tuaj të kaloni aq kohë sa dëshironi dhe aq sa keni nevojë. Për këtë shkak ndonjëherë vuani, mirëpo nuk keni arsye të brengoseni. Mund t’ju ndihmojnë edhe mesazhet më të thjeshta me përmbajtje “të zjarrtë”.

1. Po i provoj sytjenat. Nuk po mund të vendos cilat më rrinë më mirë dhe po e kërkoj mendimin tënd.

2. Nuk e di a është kjo normale, mirëpo po më dridhen gjunjët çdo herë kur më prek.

3. Të dashuroj. Tani.

4. Krevati është i zbrazët pa ty.

5. Çfarë ke veshur? Dua të di çka do të zhvesh më vonë nga ti.

6. Më skuqen faqet kur më bie në mend se çfarë më bëre mbrëmë. Raundi tjetër sonte?

7. Më imagjino a) lakuriq, b) në vaskë, c) së bashku.

8. Kam darkuar dhe tani më duhet ëmbëlsira . Merre me vete atë dhe rrobat të cilat zhvishen lehtë.

9. Lajmëro shefin që do të vonohesh në mëngjes në punë, sepse natën nuk do të ketë gjumë.

10. Sapo kam bërë dush dhe isha e detyruar t’i dërgoj mesazh një bandilli seksi të cilin e njoh. Nuk arrita as të vishem.

11. Nuk ke ide sa më ndez.

12. “Eja sa më parë në shtëpi dhe do të t’i tregoj të gjitha 50 nuancat gri”.

13. “Kam veshur fustanin mini më të shkurtër që kam në dollap. Duhet patjetër të më ndihmosh ta zhvesh”.

14. Mos u lodh shumë në punë, sonte të nevojitet më shumë energji.

15. Po ushtroj jogë. Lakuriq. Dëshiron të shikosh sa jam fleksibile.