• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

Këto dy detaje i bëjnë vajzat të çmenden pas djemve

Hulumtimi nga Universiteti Ghent i Belgjikës thotë se meshkujt që pinë cigare dhe konsumojnë alkool, janë më atraktiv te femrat si partnerë për periudha afatshkurtra.

Studimi, i quajtur The Young Male Cigarette and Alcohol Syndrome, thotë se tërheqja seksuale lidhet me atë se sa i ‘rrezikshëm’ duket të jetë një mashkull.

Studimi shpjegon se sjellja e të ‘rrezikshmit’ është tërheqëse në kontekstin afatshkurtër.

Studimi, i cili është publikuar në Evolutionary Psychology, kishte anketuar 239 gra belge të moshave 17 deri 30 vjet, të cilat kishin treguar se meshkujt që pinë cigare dhe konsumojnë alkool janë më atraktiv në periudha afatshkurtre./revistawho.com