• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

Kaq e thjeshtë është të zbulosh nëse vuan nga depresioni

Shumë njerëz vuajnë nga depresioni dhe nuk janë të vetëdijshëm. Ka shenja të fshehta që kanë nevojë për të marrë ndihmë.

Imuniteti i dobët

Një shenjë e dukshme e depresionit është imuniteti i dobët. Një humor i keq çon në një reduktim të aktivitetit fizik, i cili dobëson sistemin imunitar. Nëse jeni shpesh të sëmurë, mos e injoroni atë.

Lodhje dhe përgjumje

Nëse jeni shpesh të lodhur, ju mund të merrni një pushim nga puna dhe nëse vazhdimisht jeni të përgjumur, muind të jenë shenja të fshehura të depresionit. Merrni këshilla, sepse në rast të depresionit, gjendja vetëm mund të bëhet më keq.

Mungesa e motivimit

Kjo është një nga shenjat më të dukshme të depresionit. Nëse ju nuk keni vullnetin për të punuar, për të biseduar me njerëz dhe gjithmonë ndjeheni keq, janë të gjitha shenja të depresionit.

Ushqimi

Nëse ju nuk hani gjatë ditës dhe gjatë natës sasi të mjaftueshme të ushqimit, ajo mund të çojë në çrregullime të ndryshme dhe probleme me peshën e trupit, e cila përfundimisht rezulton në një humor të vazhdueshëm të keq. Kjo është edhe një shenjë e depresionit./Revistawho.com