• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Kaderin dhe Songylin i rrëmbejnë, këtë javë në “Lule të vetmuara”

Ejlyl mezi pret që Ali t’i propozojë por ai e ka shumë të vështirë. Kështu ajo vendos t’i propozojë vetë.

Ezhder futet në telashe të mëdha. Ali dhe Fadik janë gjithashtu të përfshirë në këtë çështje. Kur gjërat ndërlikohen, Aliu merr një vendim shumë të vështirë. Ai bën një marrëveshje të fshehtë me bandën dhe jep dorëheqjen me pretekstin se ka dështuar në përmbushjen e detyrës së tij.

Ali detyrohet të ndahet dhe nga Ejlyli. Vajzat të cilat kanë mbetur pa strehë, marrin një ofertë nga dikush që kurrë nuk e prisnin.

Jeta e Kaderit dhe Songylit vihet në rrezik kur ato rrëmbehen nga banda.