• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Kader shpëton dhe Meral del nga burgu, nesër në “Lule të vetmuara”

Kader arrin të arratiset dhe shkon në polici. Maxhide ndihmoi Kaderin pasi zbuloi se Ezhder kërkon ta marrë të gjithë pasurinë për vete. Kader arrin të komunikojë me mikeshat e saj dhe më në fund bashkohet me to. Meral gjithashtu lirohet pas dëshmisë së Kaderit. Vajzat pas kaq kohësh bëhen bashkë. Gynej zihet me një klient në punë dhe përfundon në komisariat. Ai humb edhe punën. Neriman i jep dënim Kaderit pas rikthimit të saj në konvikt. Ezher përgatit planin e tij të rradhës. Çfarë do bëjë ai tani që Meral u rikthye.