• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jusuf afron më shumë Seherin dhe Jamanin, këtë javë në “Amaneti”

Jusuf i afron edhe më shumë Seherin dhe Jamanin duke i konsideruar nënë dhe baba. Selim xhindoset kur sheh se Seher dhe Jaman së bashku me Jusufin janë bërë si një familje. Armiku më i madh i Jamanit i bën një propozim Selimit. Zuhal nga ana tjetër i vjen inat gjithashtu për afrimin e Jamanit me Seherin dhe nuk ndalon duke thurur plane. Jaman i kërkon ndihmë Seherit për një dhuratë, por ajo e keqkupton. Seher, Jaman dhe Jusuf mbeten vetëm në shtëpi, çfarë do ndodhë?