• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Modë

Ju prezantojmë me personazhet e veshur më bukur gjatë kësaj jave…

Nëse ka diçka të rëndësishme pse i ndjekim VIP-at në Instagram, është për shkak të stilit të tyre. Qofshin këngëtare, moderatore apo blogere, secila prej tyre ka stilin e veçantë që e dallon prej të tjerave. Hidhini një sy dhe frymëzohuni nga veshjet e tyre gjatë kësaj jave:

Lori Hoxha

Orinda Huta

Eva Murati

Armina Mevlani

Era Istrefi

Adel Lami

Dhurata Dora