• youuinsttaaffccbb
TEST
Modë, Vetëm në WHO

Ju prezantojmë me personazhet e veshur më bukur gjatë kësaj jave…

Nëse ka diçka të rëndësishme pse i ndjekim VIP-at në Instagram, është për shkak të stilit të tyre. Qofshin këngëtare, moderatore apo blogere, secila prej tyre ka stilin e veçantë që e dallon prej të tjerave. Hidhini një sy dhe frymëzohuni nga veshjet e tyre gjatë kësaj jave:

Afrona Dika

Lori Hoxha

Adel Lami

Jonida Maliqi

Armina Mevlani

Adelina Tahiri

Orinda Huta

Zaimina Vasjari