• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Kur është koha e duhur për t’u martuar?

Shpesh janë hapur diskutime mbi moshën e duhur kur një person duhet të martohet dhe asnjëherë nuk është dhënë një vlerë fikse për ta mbështetur me argumenta. Më poshtë do ju paraqesim një sërë parametrash që do t’ju ndihmojnë ta mendoni mirë vendimin për t’u martuar, por specialistët vazhdojnë të shprehen se nuk ka një moshë të caktuar për të marrë këtë vendim.

Ora biologjike është e rëndësishme pasi duhet marrë parasysh mosha kur ju jeni të gatshëm fizikisht dhe të pjekur mjaftueshëm sa për të pasur fëmijë. Këtu kemi një kufi moshe nga 20-35  vjeç.

Kur të ndiheni financiarisht të sigurt është koha e duhur.

Pyet veten nëse je gati për të lidhur jetën me dikë, për të jetuar me të dhe për t’ju përkushtuar plotësisht atij. Sido që të shkojnë gjërat, ky vendim i përket dy njerëzve dhe vetëm një marrëdhënie e gjatë do ta bënte më të lehtë zgjedhjen. / revistawho.com