• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë

8 momente më kryesore në jetën seksuale të mashkullit

Ndodh shpesh që edhe pse keni një kohë të gjatë me partnerin dhe jeni shumë të dashuruara më të, përsëri nuk arrini ta kuptoni. Duket si një provim i vështirë të hysh në botën e tij për të mësuar se si i duket marrëdhënia juaj, si nga këndvështrimi romantik dhe ai seksual. Studiuesit shprehen se, ka disa elementë që mund të ndihmojnë një femër të kuptojë se çfarë mendon partneri i tyre për marrëdhënien aktuale.

  1. Flirtimi Vetëm sepse meshkujt nuk janë shumë të zotë me flirtimin nuk do të thotë se ata nuk e pëlqejnë atë. Ka disa teknika flirtimi, të cilat i garantojnë një femre sukses të sigurt. Kafshimi i buzës, lëvizja e cepit të fundit, duke e përkëdhelur lehtë atë, shpupuritja e flokëve ndërkohë që ai flet etj., janë mënyra shumë të mira për të joshur një mashkull. Ai e dashuron shumë një gjë të tillë sepse e imagjinon veten duke i bërë këto veprime dhe kjo gjë e bën të ndizet flakë.
  2. Ereksioni

Kjo është përgjigjja automatike e cila nënkupton se mashkulli nuk e ka më në dorë situatën dhe se ndihet krejt i pafuqishëm ndaj kësaj gjendjeje. Gjithsesi kjo nuk do të thotë se është femra e cila ka kontrollin mbi të. Por ereksioni i shkaktuar drejtpërdrejt nga një femër e cila i pëlqen shumë e bën atë edhe më të kënaqshëm. Meshkujt mund të arrijnë në ereksion në shumë mënyra, por kur e arrijnë duke u joshur dhe admiruar një trup të bukur ata marrin më shumë kënaqësi.

  1. Loja para seksit

Ekziston një mit se meshkujt nuk do të lodhen kurrë me lojën para seksit. Por është më shumë një ndjenjë ritmi. Ndërkohë që një pjesë e meshkujve e kanë shumë të lehtë të arrijnë kulmin e eksitimit, duket se janë femrat që e kanë të vështirë të “prekin” orgazmën. Sa më të paduruar të jeni, ideja e një periudhe të gjatë para se të fillohet me penetrimin mund të jetë shumë e lodhshme dhe aspak nxitëse. Gjithsesi është një e vërtetë që bashkon të gjithë meshkujt e botës, nëse femra është e zonja të bëjë një lojë të bukur para seksit, çdo mashkull do ta pëlqejë atë.

 

  1. Seks oral për të Është më shumë një fiksim për meshkujt dhe nëse edhe partnerja e tij është e gatshme t’ia mundësojë sa herë të dëshirojë, atëherë çdo gjë në rregull. Lidhja do të jetë me siguri shumë e gjatë.
  2. Seks oral për ju Nëse meshkujt nuk do të kishin pëlqyer seksin oral tek partnerja, atëherë ai me siguri nuk do t’i kishte rezistuar kohës. Shumë meshkuj preferojnë të japin seks oral, çdo partneri i pëlqen ideja që arrin të çojë në ekstazë femrën e tij.
  3. Penetrimi Për shumë meshkuj penetrimi mbetet ende ngjarja e madhe. Meshkujt janë programuar në ketë mënyrë: Seksi nënkupton ngjizje, kjo do të thotë penetrim. Shumë meshkuj preferojnë të zgjasin kohën para se të arrijnë kulmin e eksitimit. Ata zgjedhin pozicione të cilat nuk ua dhurojnë menjëherë orgazmën, por e shtyjë kohën para saj.
  4. Orgazma Fatkeqësisht, meshkujt arrijnë në orgazëm në më pak se tri minuta pas marrëdhënies, ndaj edhe pse përpiqen ta shtyjnë këtë afat, përfundimi është gjithnjë i njëjtë. Me përjashtime të rralla. Ndërsa tek femrat edhe pse është më e vonuar, përsëri është më shumë e fortë. Një raport i shpejtë mund t’u dhurojë një shpërthim të shkurtër, por që zgjat pak. Kështu që sa më shumë të zgjatet tensioni seksual aq më e madhe është edhe kënaqësia e përftuar.
  5. Pas seksit

Sigurisht, nuk ka asnjë mundësi që aksioni të ndalet. Edhe pse ju zë gjumi në krahët e njëri­tjetrit, në momentin e parë që hapni sytë jeni të gatshëm për të rifilluar. Për shumë meshkuj “koha pas seksit” mund të nënkuptojë rifillimin seksit, sepse dëshiron të ndjejë edhe një herë të njëjtin epsh dhe pasion.

Leave a Reply