• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Seks

Jetë e shfrenuar mes luksit, “Mbreti i orgjive” flet për partnerët që ndërron çdo natë

E quajnë Chris Reynolds Gordon, por e gjithë bota e njeh si “Mbreti i Orgjive”. Ai dallohet për jetën e shfrenuar, luksin e tepërt dhe festat seksi e orgjitë që organizon në ambiente të ndryshe që prej vitit 2013.
“Ka shumë çifte që vijnë në festat e mia për të provuar diçka të re. Ndërrojë partnerët apo përfshihen në treshe dhe katërshe. Më të çmendur pas këtyre festive janë mësuesit dhe infermierët,” thotë ai. Sa i përket çmimeve, çiftet duhet të paguajnë 120 paund ndërsa beqarët 40. Fotogaleria e mëposhtme tregon momentet nga festat e çmendura të Gordon./jetaoshqejf

1-78