• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jamanin e plagosin në burg, nesër në “Amaneti”

Seher mendon vetëm për Jamanin dhe momentet e tyre. Selim telefonon Seherin dhe i thotë se e kishte paralajmëruar për Jamanin. Seher mbron Jamanin dhe i thotë se ai nuk ka faj. Ajo bashkë me Nedimin shkojnë tek familja e personit që dha dëshmi të rreme për të mësuar të vërtetën. Seher arrin t’i bindë ata të rrëfehen. Jamanin e plagosin në burg.