• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman zbut inatin e Seherit, nesër në “Amaneti”

Një përballje e fortë do të jetë mes Seherit dhe Jamanit pasi shikon dokumentin që avokatja ka në dorë. Jaman e zbut inatin e Seherit kur i thotë se ajo është gruaja e vetme tek e cila ka besim. Ai thotë se kur të mos jetë më Seher do të jetë ajo që do kujdeset për Jusufin. Kiraz vazhdon të bëhet xheloze për kolegen e Aliut. Jaman e çon Seherin në shtëpinë e vjetër.